Begeleiding vanuit ons hart

Annemieke van Hulst

Al langere tijd bestond de wens om zelf uitvaartbegeleider te worden. Na een persoonlijk aangrijpend verlies heb ik besloten om mijn hart te volgen, ik heb mijn vakdiploma gehaald en ben mijn eigen bedrijf gestart. Sinds enige tijd is mijn dochter Britt ook werkzaam in het bedrijf en ondersteunt ze mij en families waar nodig. Een ware aanwinst voor ons mooie bedrijf.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op mogen doen in het vak en al veel families mogen begeleiden.

Een heel mooi vak waarin ik graag het verschil maak door ‘gewoon’ te zijn wie ik ben. Het blijft voor mij elke keer weer bijzonder dat ik in de periode waarin families heel kwetsbaar en verdrietig zijn zo dichtbij mag komen.

Met aandacht, rust en een luisterend oor help ik families de kracht te vinden om het afscheid van hun dierbare mooi, warm maar vooral persoonlijk te maken.

miek-alleen-2319x2900
britt-alleen-2-2044x2074

Britt van Hulst

Naast mijn werk in de gezondheidszorg en de inmiddels jarenlange ervaring was het voor mij bijna vanzelfsprekend en voor mij een logische stap om mijn moeder te gaan ondersteunen in haar bedrijf. Het werk in de uitvaart trok mij direct al aan en daarom was ik blij dat ik de mogelijkheid kreeg om mee te draaien in het bedrijf.

Ik ben begonnen met kleine taken op de achtergrond maar het voelde zo natuurlijk om samen te werken dat ik al snel meer ging doen dan alleen maar ondersteunen. Sinds kort werk ik ook geheel zelfstandig in ons bedrijf en daar ben ik enorm trots op.

De families ondersteunen en dit op een zo mooi mogelijke en liefdevolle manier van A tot Z verzorgen is wat ik wil. Wat wíj willen.

Start typing and press Enter to search