Een uitvaart voorbereiden

Wat zijn de mogelijkheden

Een voorgesprek

Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een voorgesprek wanneer iemand ziek is en binnenkort zal komen te overlijden of omdat u een naderend afscheid gaat voorbereiden van iemand die u lief is.

Maar ook als  deze zaken niet aan de orde zijn bestaat de mogelijkheid om u door ons over uw uitvaart te laten informeren.

Wij bieden u de mogelijkheid om , geheel vrijblijvend , een afspraak met ons te maken om uw wensen vooraf met ons te bespreken. In alle rust kunnen wij dan uw uitvaartwensen inventariseren. Na het gesprek ontvangt u van ons een verslag van wat wij hebben  besproken en krijgt u een begroting met de te verwachten kosten.

Het adviseren

Van tevoren nadenken over uw uitvaart kan zinvol zijn voor uzelf maar zeker ook steun en houvast geven aan uw naasten. Wat zijn uw wensen, wat past er bij u? Een afscheid moet een afspiegeling zijn van het leven wat u heeft geleefd. Het is de taak van de uitvaartbegeleidster om u terzijde te staan in de keuzes die er gemaakt moeten worden. Door onze ervaring en de vele goede contacten kunnen wij u goed adviseren bij de vele mogelijkheden. Mocht u meer  willen weten over wat de mogelijkheden zijn rondom een uitvaart dan kunt u ten alle tijden vrijblijvend en kosteloos een voorgesprek met ons hebben.

Het vastleggen

Wij denken graag met u mee over de vormgeving van uw uitvaart.Het is ook mogelijk om het wensenformulier te downloaden, in te vullen en naar ons  toe te mailen. Na een voorgesprek ontvangt u van ons, op basis van uw wensen en of keuzes, een begroting van de te verwachten kosten.

Ongeacht waar, hoe en of u verzekerd bent, voor elk budget is bij ons een passend afscheid mogelijk.

Start typing and press Enter to search