Rouwvervoer

Het vervoer bepaald de sfeer van de uitvaart

Op de dag van de uitvaart bepaalt het vervoer voor een groot deel de sfeer. Het is belangrijk dat het  rouwvervoer  bij de overledene en de nabestaanden past. Het geeft op mooie wijze een weerspiegeling van zijn of haar leven.

Denk bijvoorbeeld een aan wat zijn of haar hobby’s waren. Er is ontzettend veel keus. Misschien was de laatste wens van de overledene wel om vervoerd te worden in een echte oldtimer. Maar een VW bus, fiets, truck, uitvaart bus of een motor behoren ook tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook kiezen uit diverse rouw- en volgauto’s in verschillende kleuren en uitvoeringen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Statig vervoer met een rijtuig behoort ook tot een van de mogelijkheden. Vervoer met een mooie koets is één van de meest statige manieren van rouwvervoer en zal altijd  een onuitwisbare indruk achter laten bij de nabestaanden. De af te leggen afstand naar de afscheidslocatie is hierdoor wel iets meer beperkt.

Een veel gebruikte manier van rouwvervoer is door middel van een special voertuig wat direct een reflectie heeft op het leven van de overledene. Een oldtimer of een motorfiets met zijspan of een mooie Volkswagen bus. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden om de uitvaart dat speciale karakter te geven waar u naar zoekt.

Start typing and press Enter to search